Project omschrijving

Design van het Customer relation management

Prioriteit aan de vormgeving

De vorm

Welke gegevens krijgen voorrang, hoe houd je overzicht? Meestal is de verleiding groot om zoveel mogelijk gegevens in één scherm te plaatsen. Of dit goed is voor de ‘leesbaarheid’ is dan vaak de vraag. Mensen zijn heel goed in staat om visuele data te analyseren maar teveel informatie komt de leesbaarheid niet ten goede. Vandaar dat wij werken volgens het ‘minder is meer’ principe. Toch blijft het altijd een dynamisch proces, er zijn vaak geen pasklare oplossingen een ieder project is weer anders. Nieuwe technieken en inzichten brengen nieuwe mogelijkheden waardoor het ontwerp en de functie altijd aangepast worden.

    Resultaat

    Voor gebruikers betekend een wijziging van de vormgeving vaak een verbeterde manier om gegevens te analyseren of snellere manier om functies te gebruiken. De gebruikers ervaring staat bij ons altijd voorop.

    Voor onze eigen software betekend een nieuw design een nieuwe update. Voor externe projecten houden we in overleg met de opdrachtgever bij of het zinvol is om de vormgeving aan te passen. Vaak gebeurt dit als er nieuwe functies of onderhoud gepleegd wordt aan de software.

     

    Neem contact op